שחלות פוליצפטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצפטיות
    מרים
    27/09/2013

בת 24 ללא ילדים לא לוקחת גלולות סובלת ממחזור לא סדיר כבר שנתיים ושחלות פולציפטיות זקוקה לטיפולי פוריות אבל עוד לא התחלתי.
    בחודש האחרון סבלתי ממחזור ארוך דימום לא רגיל והפרשות מרובות בבדיקה הרופא ראה ציסטה בגודל 4 ס"מ הפנה לבירור לבית חולים שם קיבלתי טיפול לעצור תדימומים והרופא בבית חולים אמר שהציסטה תעבור אחריי המחזור ושעדיף לי להכנס להריון כדי שיפסיק לי כל הבלאגן. ולבדוק אצל הרופאת נשים שבוע אחריי המחזור אם היא עברה.
    כעבור שבוע הלכתי לרופאת נשים שלי והיא בדקה שהציסטה עדיין קיימת רק שהיא ירדה בגודלה ל3 ומשו .והיא אמרה לי שיש עוד ציסטה בצד ימין עכשיו גם ושלחה אותי לבדיקת דם של ציסטות ואולטראסונד בבית חולים לקבוע תור ביום ראשון.
    אני לחוצה ומפוחדת להבדק אני חוששת מאוד בחיים לא היה לי ציסטות ואני בוכה .מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליצפטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליצפטיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2013

סביר להניח שאלו ציסטות שמושפעות מהמצב ההורמונלי הלא מאוזן שלך. פני בנדרש לברור הציסטות לאחר איזון הורמונלי צריך לקוות שהכל יסתדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליצפטיות המשך.

מרים
    28/09/2013

איך גורמים לאיזון הורמנלי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליצפטיות המשך. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

בטיפול הורמונלי כמו גלולות למשל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו