דימום מחזורי חזק במיוחד ומירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מחזורי חזק במיוחד ומירנה
    טליה
    27/09/2013

שלום רב! אני בת 31, בריאה, אחרי שתי לידות (הצעירה בת שנה וחצי). לפני שנה וחודש שמתי מירנה בהמלצת הגניקולוג שלי, שאמר שהדימומים, שהיו חזקים מאוד לפני ההתקן, יהפכו לחלשים ונטולי כאבים.
    מה שקרה בפועל הוא, שעוצמת הדימומים כמעט ולא פחתה.
    בנוסף, לפני כ5 חודשים נראה שנקלטתי להריון (בדיקת הריון ביתית חיובית), אך לא, האם נראה שק באולטרסאונד. הרופא אמר שזה היה הריון שנפל בגלל המירנה ושכך היא אמורה לפעול.
    התחלתי לקרוא חומר בנושא והבנתי שהחלשות הדימום נגרמת מכך, שרירית הרחם דקה מאוד.
    השאלה שלי היא, האם העובדה שלי ממשיך להיות דימום חזק מצביעה על כך, שהמניעה של המירנה אינה יעילה במקרה שלי? האם אצלי יש סכנה מוגברת להריונות מחוץ לרחם וסיבוכים כלשהם? והאם באמת המירנה מונעת הריון ע"י הפלת הריון שנקלט?
    אודה מאוד על התשובות לשאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום מחזורי חזק במיוחד ומירנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2013

מעוט הנשים תחת מירנה ממשיכות לדמם חזק. כל ההתקנים בעקרון מונעים השרשת השק ההריוני ברירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו