השפעת גלולות לאחר וירוס קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת גלולות לאחר וירוס קיבה
    יפעת
    28/09/2013

היי. אני נוטלת יאז כבר חודשים רבים.
    חודש שעבר שכחתי לקחת גלולה לאחר היום ה 15 ולכן נטלתי את כל הטבליות הפעילות עד סיומן ובמקום ליטול אחר כך את הלא פעילות- התחלתי חפיסה חדשה )לפי הוראות המצויינות על גבי הגלולות(.
    שבוע לאחר מכן חליתי בוירוס קיבה ושלשלתי כשבוע. המשכתי ליטול את הגלולות כרגיל בזמן זה. כשבוע וחצי לאחר ההחלמה מהוירוס בו המשכתי ליטול את הגלולות כסדרן - קיימתי יחסי מין לא מוגנים (אשמתי המלאה...( והבחור המרגיז גמר בפנים. כרגע אני מדממת מלאחר היחסים עד עכשיו.. תוך זמן נטילת הגלולות ... יתכן ןהדימום קשור בבעיה אחרת שהיתה לי בצואר הרחם. בכל מקרה שאלתי היא, האם קיים סיכוי להכנס להריון במצב זה שתארתי? יש לי תור השבוע לרופא השים לבדיקת הדימום אך בכל זאת אני מודאגת ורציתי להתעניין באפשרות הקיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעת גלולות לאחר וירוס קיבה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

אי אפשר לשלול בבטחון אפשרות להריון בגלל שהשלשול הממושך ובעיות הספיגה של הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו