שחלות פולציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פולציסטיות
    מירב
    29/09/2013

שלום רב
    אני בת 24 ואובחנתי בשחלות פולציסטיות מגיל 14 ( המחזור הראשון היה בגיל 11 ותמיד היה לא סדיר ועם כאבים נוראיים ) יש לי ציסטות קטנות בכל שד מגיל 17 עד עכשיו אני לוקחת גלולות פליים המחזור הסתדר וגם הכאבים יש לציין שאני רגישה לגלולות יאסמין ...בחיים לא סבלתי מאקנה בפנים אלא רק באיזור הישבן ולא מזמן התחיל לי אקנה בפנים עקב כך הפסקתי עם הגלולות כי חשבתי אולי זה קשור , אך האקנה ממשיך ונהיה חזק יותר מופיע בגב בישבן ובפנים . האם כדאי לי לחזור לגלולות פליים או שאולי לקחת גלולות אחרות שיותר מתאימות לאקנה .? ומה זה אומר גלולות עם מינון הורמונלי נמוך ,למה דווקא פליים התאימו לי ויאסמין לא ? ביצעתי בדיקת הורמונים ורופא נשים אמר שמצב ההורמונים לא סדיר/יציב ותפקוד בלוטת התריס בסדר גמור .

יש איזושהי דרך לסדר את ההורמונים ?
    תודה ענקית מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פולציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

לא ברור מה זאת אומרת רגישות ליסמין. התיעצי עם רופא הנשים שלך, יסמין ויאז שהיא כמו יסמין רק מינון יותר נמוך מצוינים לאקנה. אבל אם אכן יש רגישות לסוג הזה של הגלולות בלארה או אסטל מצוינות גם כן לאקנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו