מחזור - פעמיים בחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור - פעמיים בחודש
    גלית
    29/09/2013

שלום,
    אני בת 25 ואני נוטלת גלולות מינס בשנה האחרונה (לפני כן נטלתי 6 שנים יסמין) והמחזור שלי מגיע באופן סדיר מדי חודש. לראשונה קרה לי המקרה הבא : החודש קיבלתי מחזור בזמן, אך הוא היה ממש קצר, רק יומיים והדימום היה מועט. בדר"כ המחזור אורך 3-4 ימים עם דימום בינוני.
    בהמשך החודש שכחתי ליטול גלולה אחת - ולמחרת התעוררתי בבוקר וגיליתי דימום. הדימום נמשך כ-12 שעות, אולי קצת יותר, ממש מעט דם, עד כדי כך שהתקשתי להחדיר טמפון. ייתכן והדימום זהו מחזור שהגיע עקב אי נטילת גלולה ביממה שלפני כן? שמעתי על מקרים מסוג זה אך לא קרה לי מעולם. כמו כן, שכחתי לא פעם ליטול גלולה - אך המחזור לא הגיע כבר למחרת.
    אני ממשיכה ליטול את הגלולה לפי הסדר של החפיסה, האם זהו דימום שיש לדאוג ממנו?

תודה מראש
    ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור - פעמיים בחודש

הוספת תגובה

• מחזור - פעמיים בחודש - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

בגלל שהמינון של מינס מאוד נמוך הורמונלית כל שיכחה של גלולה יכולה לגרום לדימום לא סדיר בעקבות זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו