כאבים קבועים בזמן סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים קבועים בזמן סקס
    דנית
    30/09/2013

שלום. אני בת 20.
    אני עם חבר שלי זה כבר 10 חודשים.
    הייתי בתולה עד לפני חודשיים. חשוב לציין שקריעת הקרום נעשתה בשלבים- כל פעם קצת במשך ארבעה חודשים כי ממש כאב לי.
    לא ירד לי דם בפעם הראשונה.
    משה חודשיים אנחנו שוכבים וזה אף פעם לא מחליק פנימה, זה צורב שורף וכואב בצורה קיצונית. אנחנו כל פעם שמים גל וקרמים וכאלה כדי להחליק את זה..
    הלכתי לרופא נשים ואמר שיש
    לי פטריה. לקחתי משכה וטיפלתי בה. אחרכך היה לי דלקת בדרכי השתן ולקחתי אנטיביוטיקה שהפסקתי באמצע בגלל תופעות לוואי, אהל הדלקת חוסלה.
    כבר חודששים שלמים אני מנסה לעשות איתו ושום דבר לא נעים, לאנאצבע ולא כלום. הכל כןאב לי. אני תוהה אם זה כבר סקסולוג או גניקולוגי? אני כן אוהבת את חבר שלי , בכל אופן.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים קבועים בזמן סקס

הוספת תגובה

• כאבים קבועים בזמן סקס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

צריך לשלול שיש לך וסטיבוליטיס שזו תגובה של רגישות בפצתח הנרתיק בזמן חדירה. האם את מספיק רטובה? לא מכווצת? מסי חומרי סיכוך אם לא יעזור נסי משחת אזראקאין 5% חצי שעה לפני חדירה למרוח בפתח בתקווה שיקל כדאי לפנות לגינקולוג שמומחה בבעיות של מחלות העריה ווסטיבוליטיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו