דלקת שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שלא עוברת
    מיואשת
    30/09/2013

שלום,
    אני בת 25 ועם בן זוג קבוע, כבר 8 חודשים שאני חוזרת שוב ושוב ושוב לרופאת הנשים שלי עם פטרייה שפשוט לא עוברת.
    בהתחלה ניתן לי אגיסטן נרות ל-3 ימים בטיפול שחזרתי עליו שוב ושוב במשך 4 חודשים. לפני 4 חודשים שהחלו לרשום לי אגיסטן במינון של 500 מ"ג, פלירג'ין ותרופה אשר ניתנת דרך הפה (לא זכור לי השם) , לצערי הפטרייה/דלקת עדיין לא עברה והטיפול הבא שניתן לי היה דאלאצין ואגיסטן 500 מ"ג- בנוסף בחודש האחרון החלו כאבים בעת קיום יחסי מין עם בן זוגי- יש לציין כי זה לא קרה בעבר.
    אני מיואשת וחרדה- מה לעשות? האם לפנות לרופא אחר? האם זהו מצב שלא יעבור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת שלא עוברת

הוספת תגובה

• למיואשת

מירב
    30/09/2013

אני מאוד מבינה אותך כי גם אני הייתי באותו המצב כמוך ושני דברים יש לי לומר לך 1.לאחר קיום יחסים לכי לשירותים לעשות פיפי זה מנקה ועוזר מאוד ו...2. דברי מאפה משמרים ומתוקים מאוד משפיעים ורצוי להימנע מהם וגם אפשר לשתות דנונה ביו פיסילוס ואפילו לעשות עם זה שטיפות למטה....יש גם כדורים שנקראים חיידקים טובים של ביו הם גם עזרו לי.... מקווה שיעבור לך מהר אני יודעת שזה סבל נוראי ...תחזיקי מעמד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי

מיואשת
    30/09/2013

א. תודה רבה לך על העצות, לצערי ניסיתי את כל מה שהצעת, זה חצי שנה שאני לוקחת פרוביוטיקה, שוטפת עם שמן עץ הזית ושותה חומץ תפוחים אבל זה לא שינה את מצבי :/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת שלא עוברת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2013

כדאי לעשות תרביתנרתיקית ולראות אם אכן זו פטריה או חיידק. כדאי לעשות גם PCR לSTD לשלול חיידקים שלא רואים בתרבית רגילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדלקת בנרתיק.

שירלי
    01/10/2013

זה שאת מתמידה עם נטילת פרוביוטיקה זה מצויין ואם את מקבלת אנטי' באופן תדיר והרבה, אולי כדאי שתעברי לפורמולה פרוביוטית מחוזקת, שתתן עוד בוסט של חיידקים טובים (מכירה את המולטי ביליון- דופילוס המתקדמת (יעילה למרות השם המאד לא ידידותי למשתמש שסולגאר בחרו...) אבל יש גם אחרות).
    חוץ מזה, חושבת שכדאי שתבקשי מהרופא שיעשו תרבית מהנרתיק, לבדוק האם פטריה או חיידק ובהתאם לטפל. היא כתבה לך בדיוק מה לבקש, אולי כשיגלו או ישללו, ידעו איך לטפל ביעילות.
    אל תזניחי, תנדנדי לרופאים ותעשי את מירב הבדיקות כדי לבדוק ממה זה נובע. חבל שתסבלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני!!

מה זה משנה?
    23/10/2013

אני כרגע עוברת תקופה נוראית שמעולם לא הייתה לי מעולם לא סבלתי מבעיות בנרתיק..אני אחרי לידה ויש לי התקן ומהרגע שיש לי את ההתקן הכל התחיל להסתבך דימומים דלקות שלא עוברות צריבה כאבים תשישות הפרשות מוגברות פשוט סבלללל אני משגעת את הרופאים חשבו בהתחלה הריון מחוץ לרחם לקחו לי דם ואולטרסאונד וזה לא, ואז אמרו לי דלקת דלקת נתנו לי זידובל גל לא עזר עכשיו נתנו לי את דאלאצין אני מפחדת להשתמש בזה לא יודעת אם זה גם יועיל ואולי זה בכלל פטרייה? או שזה ייצור לי פטרייה? מה עושיייםםם?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו