אוראופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוראופלסמה
    ר
    04/10/2013

שלום,
    יש לי חבר קבוע והוא הראשון שלי. אנחנו שוכבים 9 חודשים והחל מהרגע ששכבנו התחלתי להרגיש שורף באזור הנרתיק והחלה לי דלקת בשתן. לפני 3 חודשים גילו לי אוראופלסמה. נטלתי דוקסילין ופלוקנול למשך 10 ימים אשר לא עזרו ושוב החלה לי דלקת בשתן והאורופלסמה חזר.
    Leucoctes- 500
    Protein- 600
    הלכתי לאוראולוג, שהביא לי אנטיביוטיקה למשך 10 ימים בשם אופלוקסצין.
    עשיתי שנית בדיקת שתן לאחר 10 ימים שסיימתי עם האנטיביויקה ושוב יצאו חיוביות:
    בדיקת שתן כללי- הכל שלילי
    בקטריולוגיה- מיקרופלסמה שלילי
    Urine culture- צמיחה מעורבת של מס׳ חיידקים
    אוראופלסמה- חיובי

הייתי שוב אצל האורולוג , שאמר לקחת אנטיביוטיקות בשם זטו ואזניל למשך 3 ימים ולאחר 10 ימים של נטילת התרופות לעשות בדיקת שתן urine culture.
    ושהסיכויים שהאורופלסמה תעבור לי הם גבוהים אך יש סיכוי ש80 אחוז ישארו אצלי בגוף. כששאלתי למה אין לי בדיקת שתן של האורופלסמה בוא אמר שרק עוד כמה חודשים אני אעשה את הבדיקה ובינתיים אני אשתמש בכדורים שהוא נתן לי ואעשה בדיקת שתן.
    אני אובדת עצות, ולא יודעת מה לעשות כבר!

איך להעלים את החיידק הזה ממני? למה התרופות זטו ואזניל משמשות- אני הרי צריכה את זה לאורופלסמה, זה כרגע מה שיותר חשוב. כי הוא הביא לי בדיקת שתן שבודקת את החיידקים בשתן ולא את האורופלסמה
    והאם האורופלסמה עלולה להשאר אצלי ולא יהיה אפשר להוציא אותה ממני אף פעם?

מקווה שתענו בהקדם,
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוראופלסמה

הוספת תגובה

• אוראופלסמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/10/2013

בדיקת השתן שלך הראתה תרבית מעורבת למספר חיידקים ולכן נתן לך הרופא טיפול אנטיביוטי והמליץ על תרבית חוזרת. לא תמיד יש קשר בין האוראופלזמה לבין התלונות והרבה פעמים האוראופלזמה עמידה לטיפולים
    קחי בינתיים את האנטיביוטיקה עשי בדיקת שתן רגילה. מה שקובע המשך טיפול וברור זה האם ממשיכים לך התלונות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אורופלסמה

ר
    05/10/2013

לא ברור לי המצב בכלל.
    נניח שלאחר התרופות תרבית השתן יצאה שלילית, האם זה מחייב כי האורופלסמה עברה גם?
    או במידה והיא נשארה אצלי אך שום דבר לא מציק לי, האם לא לטפל בה?
    אם היא נשארת אצלי אני לא אוכל לקיים יחסי מין "נורמליים" ללא קונדום ובעתיד להביא ילדים- כיוון שאני עלולה להדביק את בן הזוג שלי.

מה שאני הבנתי מהרופא וממך הוא שאפשר "להזניח" את האורופלסמה שתישאר בגוף שלי ושלא חייב לטפל בה. אבל זה מפריע לקיום היחסים ולפוריות.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו