התעלפויות והקאות סביב מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפויות והקאות סביב מחזור
    שאלה
    04/10/2013

שלום אני בת 20 ללא מחזור סדיר ( קיבלתי בגיל 14) איני נוטלת גלולות ולא קיימתי יחסי מין מעולם.
    מגיל 12 בערך חלה אצלי תופעה של תחושת התייבשות פתאומית לאחר שאני קמה בבוקר ( לא מיד ,לאחר כמה שעות ), התכווצויות עזות בבטן, הזעה,גלי חום ( קר לי חם לי) ובסופן ירידה משמעותית בלחץ דם שמביא אותי למצב של לשכב על הרצפה ,מסוחררת, ולבסוף הקאות .
    מגיל 12 ועד לקבלת המחזור זה קרה לי כשלוש פעמים (וכמובן שעשיתי בדיקות לאורך כל השנים ותמיד הכל היה תקין ).
    לאחר קבלת המחזור התופעה תמיד באה ביחד עם המחזור ( לא כל חודש אבל לפחות כארבע פעמים בשנה ). אני מאוד סובלת מהענין וזה מפריע לי תפקודית שכן אני יודעת שברגע שאני מקבלת מחזור עליי לבטל כל פעילות אפשרית שמא זה לא יקרה לי .
    רופאים לא יודעים בתור מה לאבחן את הענין( בד"כ מציעים לי פשוט לקחת גלולות כתרופת פלא)...
    יש לכם רעיון? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעלפויות והקאות סביב מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/10/2013

מה שאת מתארת זה סוג של תסמונת קדם וסתית
    גלולות אכן מקטינות את התופעות האלו
    התיעצי עם רופא נשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו