שכחתי גלולה - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה - דחוף!
    הדר
    08/10/2013

בבקשה תגיד לי מה לעשות,
    אתמול בערב קיימתי יחס מין עם חבר שלי ושכחתי גלולה שאני לוקחת בד"כ כל ערב בשעה 22:00 בערך.
    האם כדי לגשת לקנות את הגלולה של היום שאחרי, האם אני יכולה לקחת את הגלולה של אתמול עדיין על הבוקר ובערב שוב את הגלולה של היום?
    בבקשה צדריך אותי מהר מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה - דחוף!

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

דנית
    10/10/2013

כי אני רואה שהרופא לא ענה לך..
    אני חושבת שאם שוכחים גלולה אז אפשר לקחת אותה עד 12 שעות אחרי הזמן שהיית אמורה לקחת, אח"כ את כבר לא מוגנת וכדאי להשתמש בקונדומים.
    אם יש לך נטיה לשכוח לקחת אז אולי כדאי שתעשי לך תזכורת, זה לא משחק ואת בטח לא רוצה להיכנס להריון לא רצוי. תעשי תזכורת בנייד או אפילו תשאירי פתק קבוע על המראה בבית, העיקר משהו שיזכיר לך. אני למשל רשומה לשירות תזכורות שיש לגלולות שלי (פליים), זה נקרא מזכירונט ומאז שנירשמתי אני מקבלת SMS כל יום בשעה קבועה שמזכיר לי לקחת גלולה (מאוד נוח!)
    מקווה שעזרתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - דחוף! - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    11/10/2013

האפקט המגן של הגלולות יכול להפגם כתוצאה משכיחה של גלולה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו