דימום בין וסתי- דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין וסתי- דחוףףף
    טל
    09/10/2013

שלום רב, אודה לעזרה, אני בת 36 אחרי 3 לידות, לוקחת גלולות מיליאן כבר 3 שנים , התייעצתי עם רופא נשים ואני התחלתי לקחת ברצף את הגלולות עם הפסקה לאחר כל 3 חודשים. כעת אני חודש וחצי גלולות כבר שבוע עם דימומים כאילו מחזור, האם צריך למהר לרופא, זה תקין? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין וסתי- דחוףףף

הוספת תגובה

• אני לא רופאה אבל אני רושמת מימה...

נאוה
    09/10/2013

שאני יודעת. לא הבנתי כל כך את התיאור והשאלה . את לוקחת ברצף גלולות במשך 3 חודשים כל פעם ואז מפסיקה? אני לא חושבת שזה בריא. המקסימום שהרופא שלי המליץ לי זה 2 חפיסות ברצף וגם זה פעם ב... ולא לחזור על זה כל הזמן. אישה צריכה לקבל פעם בחודש מחזור.
    יכול להיות הסבר אחר זה שאחרי תקופה מסוימת את צריכה לשנות את הגלולות אולי הגוף כבר לא מקבל את זה. אני לקחתי בעבר גלולות והם לא היו טובות לי ,הגוף לא קיבל את זה והיו לי דימומים כל פעם אז הרופא החליף לי לגלולות פמינט ועד היום הכל בסדר ברוך השם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו