מה עלי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לעשות?
    גל
    12/10/2013

שלום, אני בת 19,לפני כ-שבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים בפעם הראשונה ,זה היה בצורה קצת אגרסיבית, לאחר יום התחיל לשרוף לי שאני עושה פיפי ובכלל כל האזור היה נפוח וכואב ..
    הבנתי שזו דלקת בשתן ורק אתמול ביום שישי הלכתי לרופא וקיבלתי אנטיביוטיקה וסדורל, עדיין מאוד כאב לי והרגשתי ממש פצע ליד הפתח של האיבר מין,
    כשהסתכלתי בעזרת מראה ראיתי שני פצעים פתוחים שאחד מהם קצת יותר ונראה קצת מוגלתי . היום פניתי למרם ומכיוון שהרופא לא רופא נשים לא יכל לבדוק אותי אבל הביא לי משחה פוליקוטן .. אני מאוד מפחדת שזה משהו מעבר ואולי נדבקתי במשהו חמור ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עלי לעשות?

הוספת תגובה

• מה עלי לעשות? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/10/2013

אין לך מה לדאוג, הפצע כנראה הנו תוצאה ממגע מיני ראשון. בכל מקרה יש להבדק אצל לופא נשים בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

גל
    14/10/2013

שלום, כתבתי לפני כמה ימים בקשר לפצעים באיבר המין ,
    אמרת שזה אולי כתוצאה ממגע מיני ראשון.
    הייתי אצל גיניקולוגית והיא חשדה אך לא הייתה בטוחה שמדובר בהרפס ונתנה לי כדורים ומשחה
    היא לא הייתה בטוחה ולכן לקחה תרבית ואעשה גם בדיקות דם,
    ראיתי תמונות של הרפס שנראה כמו שלפוחיות , לפי התמונות זה לא נראה שיש לי את זה ,
    לא היו לי שלפוחיות זה שטוח , פתוח ובאמצע טיפה מוגלתי.. וקראתי שרק כעבור כמה ימים מופיעים סימנים של הרפס ולי זה הופיע מיד ואני מאוד מבולבלת .. מה זה לפי דעתך?
    ואם כן, איך אפשר להמשיך לנהל חיי מין נורמאלים בלי להדביק את בני הזוג שיבואו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו