מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא הסדרת מחזורעדי17/10/2013
שלום,
יש לי שאלה בנושא הסדרת המחזור. אני לוקחת גלולות באופן קבוע (גלולות מינס) ובחפיסה האחרונה לאחר שסיימתי אותה, לא קיבלתי מחזור. מכיוון שלא היתה לי פעילות מינית בתקופה האחרונה כמובן שהריון הוא לא הבעיה. אני גרה מחוץ לארץ כרגע, בתאילנד ולכן אשמח לקבל מעט ייעוץ בשפת האם שלי :)
הלכתי היום לראות רופא נשים פה בבנגקוק, ולשאול מה הבעיה. ערכתי בדיקת דם וכמובן שהריון נשלל לחלוטין והבדיקה יצאה בסדר גמור מכל הבחינות. הרופא שלי נתן לי PROVERA 10 MG להסדרת המחזור. התחלתי חבילה חדשה של מינס לפני 3 ימים. הוא אמר לי לא לקחת את גלולות המינס בנתיים ולקחת את הפרוברה בלבד למשך כ-3 ימים שבהם אני אמורה לקבל מחזור. הוא אמר לי ברגע שאני מקבלת מחזור, לספור מהיום הראשון של המחזור 5 ימים וביום החמישי להמשיך לקחת את גלולות המינס מאותה נקודה שבה הפסקתי ומאותה החבילה. היתי רוצה לדעת אם זה בסדר, אם הבנתי הכל נכון. ובנוסף לכך, מכיוון שיש לי מה שנראה כחבר חדש...האם אני בטוחה מבחינת הגלולות? האם אני צריכה לחכות לקיום יחסים זמן מסויים ? האם זה לא בעייתי לקחת שוב מינס מאותה נקודה שבה הפסקתי ? אשמח לכל עצה והסבר ומקווה שהיתי ברורה מספיק. המון תודה מראש ! :) , עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא הסדרת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013מאחר וההורמונים במינס הם ברמה מאוד נמוכה יכול להיות מצב שלא יהיה מחזור. אם אין חשש להריון אני אישית לא הייתי מטפלת בתוספת הורמונלית ופשוט ממשיכה חפיססה חדשה ברצף גם אם לא הגיע מחזור. כשתגיעי לארץ אפשר יהיה להחליף גלולות לגלולות קצת יותר חזקות. יותר הגיוני לי לקבלת מחזור זה להוסיף דוקא גלולות שמכילות אסטרוגן ולא פרוברה כמו שהוא נתן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?