הפסקת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת מחזור
    מישל
    18/10/2013

שלום רב,
    אני בת 42 והמחזור מאחר לי בכ-10 ימים, יש לי נפיחות בבטן שאיני מצליחה להיפטר ממנה, היציאות שלי כרגיל, למרות שיש לי לאחרונה תאבון טיפה מוגבר במיוחד למתוק או מלוח, אני ממשיכה לאכול במינון הרגיל, כמו כן, הבחנתי בעייפות שאינה אופיינית לי. עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית (מה גם שאיני פוריה כבר שנים), היה לחץ נפשי לאחרונה אך הוא נרגע ואיני יכולה לומר שאני עצבנית באופן חריג. לעיתים אני חשה כאבים בצד ימין (כמו דקירה בצד שמקבלים לאחר הליכה או ריצה). הנפיחות מטרידה אותי וגורמת לי להרגיש עלייה במשקל ....מה לדעתך קורה לי ?
    (יש לציין כי תמיד לפני מחזור היתה לי תחושת נפיחות שברגע שקיבלתי היא נעלמה..)

אודה לתשובה גם ממי שחוותה את זה ובעיקר מהיועצים/רופאים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת מחזור

הוספת תגובה

• הפסקת מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/10/2013

פני לבדיקת רופא נשים סביר להניח שהמחזור מאחר עקב שיבוש הורמונלי כי. אינך בהריון אבל צריך לשלול קיום ציסטות שחלתיות שיכולות לגרום לתופעות שדברת עליהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו