צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר הרחם
    ולריה
    22/10/2013

פניתי לרופא נשים לבדיקה שגרתית תקופה אחרי הלידה ... הוא אמר שצוואר הרחם שלי פתוח ויש שם איזשהו גוש שאינו יודע להגיד לי מה זה ....וניראה שהיה לי קרע בפנים בזמן הלידה אמרתי לו שלא כי תפרו רק מבחוץ ועל בפנים אפילו לא אמרו כלום.... הרופא הפנה אותי ל קולפוסקופיה ... שהתוצאה: דפורמציה של צוואר הרחם(אחרי לידה ) תעלת צוואר הרחם מופנת כלפי חוץ.... אמרה שכן היה קרע בפנים. האם כשרופא בדק אותי אחרי שילדתי לא היה אמור לפחות להגיד לי שהיה קרע שם.... פשוט ניראה לי שבכלל לא שמו לב לזה איאפשר לדעת לאן זה היה מוביל עם היה ניקרע יותר ... אשמח לשמוע דעה מיקצועית... מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר הרחם

הוספת תגובה

• תתבעי על רשלנות רפואית

דנה
    23/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הילי

ולריה
    23/10/2013

זהו שאני לא יודעת אם באמת נעשה פה משו לא כשורה....לדעתך זה לא טוב מה שהם עשו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הילי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/10/2013

אי אפשר לתת חוות דעת ללא בדיקה שלך אם את רוצה פני לרופא אחר לבדיקה ולקבלת עוד דעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו