דימום בין ווסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין ווסתי
    עדי
    30/10/2013

שלום,
    אני מנסה להיכנס להריון בשבוע וחצי האחרונים, (זאת תקופת הפריון שלי),
    אתמול לאחר שקיימתי יחסי מין עם בעלי וסליחה על התיאור, ניגבתי עם נייר את שאריות הזרע, הופיע לי כתמים של דם בהיר בהיר בצבע אפרסק, עם חתיכות קטנות כאלה לבנות,
    ולאחר מכן היה לי בצד שמאל ברחם למטה קצת כאבים קלים שדומים לביוץ, יש לציין שביומיים האחרונים יש לי כאבי ראש, ועייפות בלתי נשלטת, אני פוחדת לעשות בדיקת הריון בשביל לא להתאכז,
    זה הגיוני להיכנס להריון כעבור שבוע?
    יש לציין שזה פעם ראשונה שאנחנו מנסים להיכנס להריון, וגם זה פעם ראשונה שקרה לי דבר כזה עם הדימום..
    מה זה יכול להיות? אולי ביוץ??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין ווסתי

הוספת תגובה

• דימום בין ווסתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/10/2013

דימום קל יכוללקרות בזמן הביוץ.
    חכי עד למועד המחזור ואם לא יגיע עשי בדיקת שתן להריון. כרגע מוקדם מידי לאישור הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי המשך לשאלתי הקודמת

עדי
    31/10/2013

הדימום התחיל שלשום, אתמול בניגוב שוב הופיע דימום ממש קל ובהיר, ומשך היום על הפד היו קצת כתמים חומים קטנים, היום בבוקר בניגוב שוב הופיע דם שנראה דומה למחזור,
    וזה לא הגיוני לי.. המחזור שלי צריך להיות רק בעוד תשעה ימים בערך ויש לי מחזור מאוד סדיר (בערך 30 יום בין מחזור למחזור), יש בדיקה שאני יכולה לעשות ולגלות עם זה ווסת או משהו אחר? וזה לא ביוץ בוודאות כי עשיתי בדיקות ביוץ בבית ויצא שלילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי המשך לשאלתי הקודמת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/10/2013

תפני לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. שאלה.

דנה
    31/10/2013

רופא נשים יוכל לדעת אם זה הריון או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו