בעיות בדגדגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בדגדגן
    קמילה
    31/10/2013

שלום. עברתי הפלה לפני כחצי שנה. חוויתי טראומה, לקחתי את זה ממש קשה ומאז הנקודת מבט שלי על מין קצת אחרת, אני עדיין נורא אוהבת את זה אבל זה תמיד מלווה בתחושת חרדה שמלווה אותי בכל דבר, בעיקר בזה. אחרי ההפלה לא יכולתי לקיים יחסי מין מן הסתם והגיע שלב אחרי איזה שבוע שכבר היה לי די קשה עם זה.. התחככתי ברגל של בן זוגי, שהייתי עם בגדים, דבר שהיה קורה גם לפני ההפלה
    התקשרתי למכבי לאחיות ושאלתי אם לקיים יחסי מין לא מלאים, כלומר שרק הדגדגן מעורב זה בסדר ואמרו לי שכן
    אז אחרי איזה שבוע וחצי זה קרה. הייתי די חרדה. שנגעתי בעצמי מאז, לא ממש ידעתי איך. זה היה מפחיד, לא כמו פעם. לא ידעתי איך, חשבתי הרבה על כיצד עושים את זה, איפה בדיוק לגעת ומה לעשות. התחושה הייתה ירודה לעומת מה שזכרתי. נלחצתי מאד.
    מאז התחלתי לאונן בצורה מוזרה, לא כמו שאני רגילה, אני נוגעת במקום אחד מסויים ליד הדגדגן, ומותחת את הפות כדי שהדגדגן יבלוט. רק ככה אני מתענגת. והתחושה דיי חלשה לעומת פעם, אני מגיעה לאורגזמה טובה אבל בדרך לשם התחושה אינה עוצמתית. לקחתי מראה קטנה והסתכלתי וראיתי שהדגדגן שלי מכוסה גם כשהחשק המיני שלי גבוהה ואני מגורת מאד, הדגדגן מתנפח אך תמיד נשאר מתחת למעטפת. כאילו שכל הפות נפול. אני חוששת שאולי זה בגלל הצורה שבה אני מותחת את הפות.
    אני הולכת לגניקולוגים, שאומרים שהכל בסדר אבל לא נראה לי שהם בודקים אם הצורה של הפות והדגדגן שלי תקינים

אני מיואשת וקצת מפחדת מהעתיד של חיי המין שלי ותקינות איבר המין שלי
    מצטערת על הודעה קצת מטרידה ומצפה לתשובה

מה אוכל לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בדגדגן

הוספת תגובה

• בעיות בדגדגן - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    31/10/2013

את לא בפורים הנכון. תפני לסקסולוגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו