מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ואגינלי ממושךאור05/11/2013
שלום,
אני בת 31, בריאה בד"כ, ללא מחלות רקע.
לפני 10 חודשים ילדתי את בני הבכור בלידה ואגינלית רגילה, שעברה ללא סיבוכים.
ללא הריונות נוספים/הפלות בעברי.
לאחר הלידה הנקתי במשך חצי שנה, המחזור החודשי הופיע כחמישה חודשים לאחר הלידה והיה סדיר.
לפני ההריון נטלתי גלולות מסוג "יאז" למשך תקופה של כשלוש שנים, ללא תופעות לוואי כלשהן.
לפני חודש חזרתי ליטול את הגלולות יאז, התחלתי את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור החודשי מאז חלפו 28 ימים (כבר סיימתי את החפיסה) והמחזור שהחל לפני 28 ימים עדיין לא נפסק, כלומר אני ממשיכה לדמם באופן פעיל כבר 28 יום. (לא הפרשה חומה, אלא ממש דימום).
אני מניחה שזה קשור בגלולות, כי לפני כן לא היו לי דימום בין מחזורים והמחזור שלי תמיד היה סדיר. אך עליי לציין שלפני ההריון כשנטלתי גלולות יאז, זה לא קרה לי.
האם עליי להחליף את הגלולות? האם עליי לחשוד במשהו אחר שאינו קשור בגלולות?
בכל מקרה קבעתי תור לרופא המטפל שלי, אך התור הפנוי הבא הוא רק בינואר ואני תוהה איך עליי להמשיך.
תודה רבה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתגובה...
אור07/11/2013למה עונים על שאלות שנוספו רק היום ולשאלות משלשום אין מענה? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה...?
אור08/11/2013....................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ואגינלי ממושך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2013המשיכי את הגלולה כסדרה יכול להיות שזה דימום שקורה בחודשיים הראשונים ללקיחת גלולות ויסתדר.
כדי לשלול בעיה רפואית אחרת עד בדיקת הרופא עשי בדיקת שתן לשלול הריון למרות הסבירות הנמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?