דימום ואגינלי ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ואגינלי ממושך
    אור
    05/11/2013

שלום,

אני בת 31, בריאה בד"כ, ללא מחלות רקע.
    לפני 10 חודשים ילדתי את בני הבכור בלידה ואגינלית רגילה, שעברה ללא סיבוכים.
    ללא הריונות נוספים/הפלות בעברי.
    לאחר הלידה הנקתי במשך חצי שנה, המחזור החודשי הופיע כחמישה חודשים לאחר הלידה והיה סדיר.
    לפני ההריון נטלתי גלולות מסוג "יאז" למשך תקופה של כשלוש שנים, ללא תופעות לוואי כלשהן.
    לפני חודש חזרתי ליטול את הגלולות יאז, התחלתי את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור החודשי מאז חלפו 28 ימים (כבר סיימתי את החפיסה) והמחזור שהחל לפני 28 ימים עדיין לא נפסק, כלומר אני ממשיכה לדמם באופן פעיל כבר 28 יום. (לא הפרשה חומה, אלא ממש דימום).
    אני מניחה שזה קשור בגלולות, כי לפני כן לא היו לי דימום בין מחזורים והמחזור שלי תמיד היה סדיר. אך עליי לציין שלפני ההריון כשנטלתי גלולות יאז, זה לא קרה לי.
    האם עליי להחליף את הגלולות? האם עליי לחשוד במשהו אחר שאינו קשור בגלולות?
    בכל מקרה קבעתי תור לרופא המטפל שלי, אך התור הפנוי הבא הוא רק בינואר ואני תוהה איך עליי להמשיך.

תודה רבה,

אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ואגינלי ממושך

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתגובה...

אור
    07/11/2013

למה עונים על שאלות שנוספו רק היום ולשאלות משלשום אין מענה? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו מה...?

אור
    08/11/2013

....................

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום ואגינלי ממושך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2013

המשיכי את הגלולה כסדרה יכול להיות שזה דימום שקורה בחודשיים הראשונים ללקיחת גלולות ויסתדר.
    כדי לשלול בעיה רפואית אחרת עד בדיקת הרופא עשי בדיקת שתן לשלול הריון למרות הסבירות הנמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו