החלפת סוג גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת סוג גלולות
    דבורה
    11/11/2013

שלום רב
    עד עכשיו לקחתי גלולות סרזט(הנקתי את בתי)
    כרגע אני מניקה פעם אחת ביום בלבד והרופא ייעץ לעבור לגלולת יסמין.
    האם מיד להתחיל לקחת יסמין? אתמול עדיין לקחתי סרזט.האם אפשר להזכיר לי לגבי היסמין. את אופן נטילת הכדורים? יש לציין שלא קבלתי וסת כל תקופת ההנקה ולפני כשבוע הופיע דימום( שאני מניחה שזה וסת- לא היופיע לי וסת כבר מעל שנה).
    אני חוששת שהסרזט יעשה לי דימום בלי קשר לוסת.בעבר היו לי דימומים מהכדור. לכן גם הרצון לעבור ליסמין.
    האם היסמין פוגע בחלב?
    תודה רבה!ויום טוב!
    דבורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת סוג גלולות

הוספת תגובה

• החלפת סוג גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/11/2013

עם הנקה של פעם ביום לא סביר שיהיה שינוי משמעותי תחת היסמין. המשיכי ברצף מסרזט ליסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על היסמין

דבורה
    13/11/2013

תודה על תשובתך המהירה.
    אז אני מתחילה לקחת יסמין מהיום ואז מפסיקה לשבוע ומתחילה קופסא חדשה?
    וההפסקה של שבוע זה כדי לקבל את הוסת? וזה לא משנה שעכשיו יש לי דימום(כנראה וסתי אפילו שזה כבר היום השמיני והדימום עוד לא נחלש).כמה זמן צריך ליטול יסמין כדי שיהיה יעיל למניעת הריון?
    תודה רבה רבה .
    דבורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת לשאול

שילה
    13/11/2013

למה דווקא לעבור ליסמין? יש הרבה גלולות אחרות. הבנתי שהן גורמות לקרישי דם ודי מסוכנות לבריאות (קראתי אפילו על מקרים שגרמו למוות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו