גם אני מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני מודאגת
    דנה
    16/11/2013

אני בת 39.לפני שנה התחילו לי דימומים חומים כמו בימים הראשונים לפני מחזור כשבוע לפני תחילת המחזור.עשו לי את כל הבדיקות החודרניות שצריך והכל תקין.הפריטין לי ירד משמעותית כתוצאה מזה וכבר עברתי 3 עירויים כדי להסדיר את המצב.הרופא שלי המליץ לי לקחת פרוגסטרון והתחלתי לקחת את הכדורים ביום ה16 מהיום הראשון של המחזור, כעשרה כדורים, כדור ביום באותה שעה בכל פעם.זה לא עוזר ואפילו הדימומים החומים החלו כעשרה ימים לפני המחזור והמשיכו עוד שבוע שלם אחרי המחזור.מה קורה פה? כבר חודשיים אני לוקחת פרוגסטרון וזה לא עוזר בכלל.הוא היה אמור להפסיק את הדימום.מה עושים? אני רוצה להכנס להריון ראשון שלי וברור שבזמן שיש את הסימנים/דימום אני לא מקיימת יחסים ועכשיו אני לא יכולה לקיים יחסים גם אחרי המחזור ובביוץ כי עדיין יש דימום.איאמה מרגישה שכל הזמן אני דולפת. מה עושים? עשיתי גם פפס ויצא תקין.הרופא שלי בחופשה בחו"ל ולכן אני צריכה עזרה דחופה בבקשה.תודה לכולכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם אני מודאגת

הוספת תגובה

• גם אני מודאגת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/11/2013

יש הפרעה הורמונלית כלשהי שגורמת לדימומים. אם הם ממשיכים בכמות גבוהה בקשי הפניה למיון נשים לבדיקות. אם הדימום לא חזק חכי לרופא הנשים שלך שיחזור ושימשיך ברור וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו