שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    17/11/2013

היי, אני חיילת בת 20 ואני קצת מודאת כי קרה לי משהו מאוד מוזר.
    עשיתי בדיקות דם כלליות כי אני רוצה להתחיל לקחת גלולות והרופאה שלחה אותי לבדיקות לפני.
    כמה ימים אחרי פתאום הרופא הצבאי קרא לי ואמר לי שלא להיבהל אבל בבדיקות הדם התגלה שיש לי רמה גבולית של הורמון HCG שיכול להעיד על הריון.
    נורא נבהלתי כי בכלל לא חשבתי שבודקים גם את זה בבדיקות הדם וגם לא הבנתי מה זה אומר גבולי.
    הוא שלח אותי שוב לעשות בדיקת דם כדי לראות מה קורה עם ההורמון ועשיתי והתשובה יצאה עדיין גבולית אבל הרמה של ההומון ירדה עוד יותר.
    לפני כמה שבועות אז קיבלתי מחזור והמחזור היה ממש ארוך ומוזר..10 ימים ככה, זה קשור איכשהו?
    אני חייבת לציין שאני וחבר שלי תמיד משתמשים בקונדום והיו כמה פעמים שהוא חדר בלי קונדום אבל זה בכלל לא היה להרבה זמן והוא גם לא גמר!
    אני לא מבינה בכלל מה קורה איתי, אני בהריון? הייתי בהריון? ואם כן אז כמה זמן לוקח עד שההורמון הזה עובר מהגוף ואז אין יותר סימנים שלו כי אמא שלי רוצה לראות את הבדיקות (לא סיפרתי לה מה קרה)
    תודה רבה, עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/11/2013

אם אתם מקיימים יחסי מין גם בלי קונדום הרי שגם אם הוא גומר בחוץ את יכולה להכנס להריון. אם הרמות יורדות ונמוכות כנראה שהיית בהריון צעיר והוא נספג.
    כדהרמות יגיעו לפחות מ10 זה נקרא שלילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו