התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    נטלי
    21/11/2013

שלום
    נטלתי גלולות למניעת הריוו שנים רבות ולפני שנה הפסקתי עם הגלולות במטרה להיכנס להריון. עם הפסקת הגלולות כמעט שנה בערך המחזור מגיע מאוד חלש ולא בצבע אדום כלל( גם עם נטילת הגלולת היה לי תמיד מחזור חום אבל הגניקולוג שלי תמיד אמר שזה בסדר) בחודשים האחרונים המחזור ממש הדלל פניתי לרופאת משפחה והיא הביאה לי כדורי progyluton לטיפול בבעיית המחזור והיא אמרה שעליי לקחת כדורים מידי יום 21 יום ובשבוע הפסקה אני אמורה לקבל את המחזור בתקווה שיהיה מחזור מלא ובצבע תקין ( היא הביאה לי מרשמים ל 3 חודשים סכה ) אני כרגע בחפיסה הראשונה ולקחתי רק 8 כדורים והופיע לי היום קצת דם וכאבים חזקים של מחזור ועדיין כלל לא סיימתי את החבילה( לפי החישוב ביומן שלי עבר חודש מאז המחזור האחרון וכנראה בגלל זה קבלתי קצת) האם להמשיך עם הכדורים כרגיל כפי שהרופא המליצה? האם בכוונתה הייתה שיהיה לי פעמיים מחזור בחודש וזה בסדר?
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    21/11/2013

מומלץ לסיים את החפיסה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו