לא מגיע המחזור החודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מגיע המחזור החודשי
    גלית
    29/11/2013

שלום
    אני בת 18 אני לא נוטלת גלולות ויום אחד קיימנו יחסי מין ללא חדירה אך בגלל חששות לקחתי יום אחרי פוסטינור. לאחר ארבעה ימים בערך *לפני* שקיימנו יחסי מין מלאים עם קונדום עשינו "סקס יבש" ככה שאיבר המין שלו ניכנס ממש לפתח איבר המין שלי אך לא ממש לתוכו. לאחר מספר ימים החל לי דימום שלא במועד המחזור החודשי שלי והבנתי שזה כניראה תוצאה של פוסטינור. אני מפחדת שטיפות אהבה הספיקו להיכנס ולגרום לכך שאני בהריון בפעם השנייה שקיימנו יחסי מין, כתוצאה מכך שאיבר מינו היה ממש בפתח הנרתיק שלי לפני שהלבשנו את הקונדום . המחזור שלי מאחר ואני ממש בלחץ מזה שיכול להיות שאני בהריון , האם יתכן שהפוסטינור הוא הגורם לאיחור בווסת והאם יתכן שאכנס להריון גם אם לא הייתה חדירה מלאה ?
    תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיע המחזור החודשי

הוספת תגובה

• מצטערת על הניסוח הבעייתי

גלית
    29/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיע המחזור החודשי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/12/2013

עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול ואם שלילי תוכלי להרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו