מיואשת אודה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת אודה לעזרה
    טובית
    30/11/2013

שלום רב הנני בת 39 נשואה עם שני ילדים לידות תקינות ללא אמצעי מניעה בערך עשר שנים וסת סדירה כל 28 29 יום לפעמים 21 יום ופעם אחת 38 יום תמיד לפני הוסת האמיתית מתחילות לי הפרשות כמו בסוך מחזור ואז אחרי שלושה ימים מתחילה הוסת שנמשכת ארבעה חמישה ימים יש לציין דשבןע לפני וסת תוך כדי הוסת ולאחריה אני סובלת מכאבי בטן תחתונה חזקים עם גב תחצון ריבוי יציאות כאבים באגן וברגלים כך גם קורא לי בביוץ כל החודש אני סובלת ישנם ימים של שקט הייתי אצל רופאי נשים במהלך 3 החודשים האחרונים כל הבדיקות תקינות לדוגמא הוסת התחילה לי ב 10.21 וקיבחתי ב 14 וסת אמיתית לאחר סיום הוסת התחלתי להרגיש שוב כאבים בבטן התחצונה הייתי לפני שבועעים אצל הרופא נשים שתקפו אותי הכאבים עשה אולטרסואנד ידני ולא ידני הכל תקין טען שאני יומיים לפני ביוץ היום קמתי הבוקר דוב עם כאבים בבטן התחתונה מה זה אומר שאני מבייצת פעמיים בחודש או שאני לקאאת מחזור ממש אודה לתשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת אודה לעזרה

הוספת תגובה

• מיואשת אודה לעזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/12/2013

ביוץ קורה רק פעם בחודש. כנראה שאלו כאבים לקראת מחזור. פני לרופא הנשים שלך לשקול טיפול תרופתי שיקל עליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו