דחיית מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית מחזור
    שיר
    02/12/2013

היי, אני לוקחת גלולות באופן קבוע. השבוע אני בשבוע חופש ואני משרתת בצה"ל לכן אוכל לקחת חפיסה חדשה רק ביום ראשון. אני לא רוצה להיות במחזור ביום שבו אני אמורה לקבל, ובגלל שאין לי עוד חבילה אני לא יכולה לחבר גלולות. רציתי לדעת אם אפשר להתחיל לקחת 2 גלולות מחפיסה קודמת (יש לי כי פעם שחכתי לקחת) ואז להפסיק ואז לקבל את המחזור, כי אני רוצה לדחות אותו רק ביום יומיים. אשמח אם תענו לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית מחזור

הוספת תגובה

• דחיית מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/12/2013

אפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שיר
    03/12/2013

תודה על התגובה. אז להתחיל לקחת את החפיסה החדשה שבוע אחרי שאני מפסיקה את הגלולה, או ביום שתמיד הייתי מתחילה לקחת? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שיר
    06/12/2013

היי , אשמח לקבל תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו