שכחתי גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה
    רויטל
    03/12/2013

שלום..אני משתמשת בגלולות הרמונט שלושה חודשים. לפני כן השתמשתי שנה במינס. השעה הקבועה שלי ללקיחת גלולה היא 10 בבוקר. אתמול הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה לאחר שבוע הפסקה. שכחתי לקחת.. וגם היום שכחתי.. נזכרתי רק ב7 בערב ! מיד לקחתי את שתי הגלולות של אתמול והיום ביחד. שאלותיי הן: האם פעלתי נכון? האם נפגעה ההגנה?
    כמו כן קיימתי אתמול יחסי מין לא מוגנים. האם מומלץ לקחת פוסטינור? אודה לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    03/12/2013

פוסטינור יעיל מבמקרה של קיום יחסי מין לא מוגן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רויטל
    03/12/2013

תודה על תשובתך אבל לא חידשת לי. אני יודעת למה פוסטינור משמש.. רציתי לדעת אם בהתחשב בעובדה שאני בכל זאת משתמשת בגלולות וששכחתי את הגלולות הראשונות של החפיסה ולא מהאמצע האם מומלץ בכל זאת לקחת? עד כמה הסיכוי להיריון גבוה בשביל שאקח גם פוסטינור וגם גלולות ביחד? .ידוע לי שזה עושה תופעות לוואי כמו כאב מחזור או דימום.אודה לתשובה דחופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו