דלקת חצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חצוצרות
    מירב
    04/12/2013

לפני חודשיים היה לי דימום ארוך במחזור הלכתי לבדיקה במיון נשים של קופת חולים שלי אמרו לי ציסטה בשחלה בצד שמאל חיכיתי לסוף המחזור אמרו לי ציסטה בשחלות בצד ימין ובצד שמאל. עשיתי בדיקת דם לציסטה אחת יצאה טובה השנייה לא יצאה טובה והרופאת נשים אמרה לי שזה אנדומטריוזיס ושזה ציסטות של אנדומטריומה.
    ושלחה אותי לבדיקת אולטראסאונד בבית חולים.
    חיכיתי חודשיים לאולטראסונד בבית חולים עשיתי תבדיקה היום ואמרו לי שאין ציסטות בשחלות ושאין אנדומטריוזיס רק שרואים חצוצרות מעובות אם מעט נוזל סמי ושזה דלקת בחצוצרות אציין שיש לי לפעמים דם בצואה וצואה מוגלתית מוזרה וחשבתי שזה תקין ממה זה יכול להיגרם ? אני בחורה בת 24 בריאה בדרך כלל ואין לי ילדים אבל היתה לי תקופה קשה של לחץ ודיכאון יש קשר?
    קיבלתי אנטיבוטיקה חזקה ואמרו לי בעוד חודש לחזור שוב לבית חולים לבדיקת אולטראסאונד חוזרת האם זה משהו מסוכן ?אני נורא חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חצוצרות

הוספת תגובה

• דלקת חצוצרות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/12/2013

את צריכה לשמוח שהציסטות עברו. אם קבלת אנטיביוטיקה הרי שטפלת בדלקת וצריך לקוות שבזה נפתרה הבבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו