הפרשות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מוזרות
    לנה
    05/12/2013

אני בת 18 יש לי מחזור לא סדיר מגיל 12.5 מאז שקיבלתי אותו, למרות שהוא הסתדר בזמן האחרון קצת יותר (המחזוריות שלו בערך 36-38 ימים).
    הייתי אמורה לקבל מחזור השבוע,ובמקום זה התחילו להיות לי הפרשות כמו של תחילת מחזור, אבל זה כבר היום החמישי שהן נמשכות. לפעמים יוצאות הפרשות חומות כאלה כמו של סוף מחזור, לפעמים יש דם בהיר על הנייר, והיום בכלל יצא לי דם אבל אחרי שהחלפתי תחבושת בכלל כלום.
    לא מזמן התחלתי לנסות לקיים יחסי מין עם חבר שלי אבל עדיין לא ממש הצלחנו (אני בתולה) לכן אני לא חושבת שיש סיכוי להריון.
    מה זה יכול להיות? והאם זה נחשב מחזור או שיהיה לי עוד שבוע שלם של מחזור "אמיתי"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות מוזרות

הוספת תגובה

• אני רוצה לציין ש

קרין
    06/12/2013

התייעצתי עם רופאי נשים ואפילו אנדוקרינולוג לגבי המחזור הלא סדיר ואמרו לי שצריך לחכות ואו שזה יעבור או שלא. הטיפול היחיד כרגע הוא גלולות ואני לא רוצה להתחיל לקחת הורמונים.
    אני רוצה לדעת מה מקור ההפרשות והאם גם מחזור רגיל יגיע אחריהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו