גלולות מינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס
    שלי
    09/12/2013

שלום
    אני בת 29 לוקחת גלולת מזה שנים
    לאחרונה פניתי לרופאת הנשים שלי וביקשתי להחליף את הגלולות לגלולות עם מינון נמוך יותר. רופאת הנשים המליצה על הגלולת מינס . חכיתי ליום הראשון של המחזור והתחלתי לקחת את הגלולות , הגעתי כבר ליום ה- 26 ( 2 גלולות לבנות ) וטרם קיבלתי ווסת
    רציתי לדעת האם הדבר הגיוני ( יש לציין שלא קיימתי יחסים החודש ) והאם כדאי להמשיך לקחת את הגלולות ( בעוד יומיים צריכה להתחיל חפיסה חדשה )
    לתשובתכם המהירה אודה מאוד
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות מינס

הוספת תגובה

• גלולות מינס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/12/2013

המחזור יכול להגיע גם עם התחלת החפיסה החדשה המשיכי את הגלולות כסדרן. אם לא תקבלי מחזור עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי התעלמיוהמשיכי עם הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות מינס

דנית
    11/12/2013

אני גם ביקשתי מינון הכי נמוך שיש והרופא נתן לי מינס.. אחרי חודשיים של דימומים בלי קשר למחזור הבנתי שהכי נמוך זה לא בהכרח הכי טוב..
    יש סיכוי שהן באמת טובות לך אבל תהיי עירנית לתופעות שלהן כי אם יש דימומים או משהו חריג אחר כמו שלי היה זה אומר שהאפקטיביות שלהן במניעת הריון קצת יורדת..
    אם קורה משהו גשי כמובן לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו