גירודים במהלך שימוש בגינומונל ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים במהלך שימוש בגינומונל ג'ל
    אופיר
    11/12/2013

שלום,
    אני בת 21, היתי בבדיקה אצל רופאת נשים עקב כאבים לפעמים בקיום יחסי מין ותחושה של יובש בנרתיק..ותחושה של אי נעימות לאחר קיום יחסי מין .. ליובש בנרתיק הרופאה המליצה על גינומונל ג'ל ואגינלי (אמרה שיתכן שהיובש נובע משימוש בגלולות)..בנוסף נתנה לי מרשם לגינו דקטרין 3 לשישה ימים..הבנתי שזה טיפול לפטריה אך בבדיקה שהרופאה עשתה היא לא ראתה פטריה וגם אין לי הפרשות מוזרות אז לא הבנתי למה לקחת טיפול לפטריה בלי שראתה פטריה? בנתים החלטתי לא לקחת אותו.
    התחלתי להשתמש בג'ל מזה שלושה ימים אך זה עושה לי גירודים ותחושה לא נעימה..ממה זה נובע? צריך להפסיק אם זה עושה לי תחושה כזאת?
    לקחת את הטיפול לפטריה בכל מקרה? להפסיק עם הג'ל ולהתחיל את הטיפול לפטריה ואז לחזור לג'ל? אני ממש מבולבלת. ההסברים של הרופאה לא הובהרו לי כראוי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירודים במהלך שימוש בגינומונל ג'ל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/12/2013

הפסיקי את הגינומונאל כי אולי את רגישה לגל.
    המתיני מספר ימים אם הגרודים לא יעברו פני לבדיקת רופא לפני שאת מתחילה טיפולים אחרים. בררי אם אין לך כאבים מסיבה שנקראת וסטיבוליטיס פני למומחים לנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו