שאלה לבעייה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבעייה מטרידה
    נטלי
    13/12/2013

שלום
    מאז הפסקת הגלולות מרסילון ( במטרה להיכנס להריון) לפני קצת יותר משנה התחילו לי בעיות שונות פיטרייה חוזרת וטיפולים אנטיביוטיקה ומשחות שרק החמירו ( כרגע אני לחא פיטרייה) , מחזור שבקושי מגיע עם צבע חום ומאוד דליל( אני מטופלת כרגע בכדורים למשך 3 חודשים שאמורים לגרום למחזור להופיע ובצבע אדום אני בתחילת החבילה השנייה וגם פה אין שינוי לטובה) כבר שנה אני סובלת במקביל משריפה בפי הטבעת ומעקצוצים גם לזה לא מצאו את הבעייה בדקו אלרגיה בדקו הרפס בדקו טחורים אבל עם הזמן אני מרגישה שהבעיה היא יותר בכיוון שערות הערווה הן כואבות אנני מגלחת כבר לפי המלצת הרופא אבל דווקא כשאני כן גילחתי זה הקל אבל אחרי יומיים הן צומחות ואז הכאב ממשיוך כל הזמן גם אחרי חודשיים כשהשערות צמחו. הכאב מחמיר בלבישת בגדים צמודים או בישיבה בזמן קיפול הירכיים ובפעילות מאומצת אני מנסה להמנע אבל זה בלתי אפשרי הרגע היחיד שאין כאב או עקצוץ זה בבוקר עם היקיצה אבל אחרי 15שעה מאז היקיצה הבעייה חוזרת.
    אשמח לעזרה טיפ כל דבר אם ידוע לך כיצד אוכל לפתור את הבעייה ניסיתי גם שבועיים לפנות לנטורופטית ואכלתי אוכל ללא סוכר וקמח לבן בהמלצתה לנקות את הגוף מקנדידה אבל גם זה לא הקל על בעיית העקצוצים.
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבעייה מטרידה

הוספת תגובה

• שאלה לבעייה מטרידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/12/2013

קשה לתת ךף פתרון לבעיה ללא בדיקה צריך לעשות תרביות נרתיקיות, תרביות צואה לפרזיטים, וולווסקופיה PCR
    למחלות מין ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו