חזרה לגלולות לאחר הפסקה של חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לגלולות לאחר הפסקה של חודשיים
    נטלי
    13/12/2013

שלום ד"ר,
    לאחר 3 שנים של נטילת גלולות עשיתי הפסקה של חודשיים מאחר שבן זוגי היה בחו"ל.
    כעת אני עומדת בפני נסיעה ארוכה לחו"ל בעצמי והחלטתי לחזור לגלולות. הבנתי מהרופא שלי שאני צריכה לקחת את הכדור הראשון ביום הראשון להופעת המחזור.
    בחודש הראשון שלא הייתי על גלולות המחזור הגיע בצורה סדירה. מאז עבר חודש וראיתי לפני שבוע כתמים חומים שמבשרים על תחילת המחזור למיטב הבנתי ועל כך התחלתי חפיסה חדשה. לאחר יום - יומיים הכתמים הפסיקו (הכתמים היו חלשים).
    האם אני מוגנת כעת עם החפיסה הנוכחית שאותה אני נוטלת מזה שבוע ברצף?

אשמח למענה כי אני מפחדת לקיים יחסי מין עד שאדע את התשובה...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לגלולות לאחר הפסקה של חודשיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/12/2013

מאחר ולא ברור מה היו הדימומים הללו אם זה מחזור או לא, הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני רוצה לחבר חפיסה...

נטלי
    14/12/2013

מאחר שאהיה בחו"ל בזמן המחזור שיגיע אחרי החפיסה הזאת, אני רציתי לחבר חפיסה נוספת חד פעמי... אם אחבר את החבילה אהיה מוגנת בחבילה השנייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה....

נטלי
    21/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו