מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינורדנה15/12/2013
שלום רב,
אני לקחתי גלולות דיאנה 9 חודשים. עכשיו התחלתי לקחת גלולות מליאן.
שכחתי גלולה בשלישי, לקחתי אותה ברביעי בבוקר ובערב את הגלולה של יום רביעי.
אני נוטלת אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 פעמיים ביום, למשך שבועיים.
שישי הזה בלילה בן זוגי קיים איתי יחסים ללא קונדום ולא גמר בפנים.
בשבת פחות מ12 שעות לקחתי פוסטינור. אני ממשיכה ליטול את הגלולות כרגיל.
האם שלקחתי פוסטינור הייתי צריכה בכלל? האם עשיתי נכון ועכשיו הסיכוי להריון יפחת משמעותית ? האם המחזור שלי החודש לא יגיע עקב כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור דחוף !
מאי15/12/2013שלום!!
קיימתי יחסי מין לא מוגנים שבוע שעבר עם בין זוגי ואחרי תקרית לקחתי למחרת בבוקר פוסטינור.. כמה ימים אחרי קיימנו יחסי מין הפעם מוגנים אך הקונדום נקרע!! אני יכולה לקחת פוסטינור פעם שנייה בהפרש של שבוע בלבד? אם המחזור שלי צריך תכף להגיע בימים הקרובים אז יש סיכוי שאין צורך בפוסטינור והסיכוי להכנס להריון נמוך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלולה ששכחתי הייתה באמצע החבילה
הילי15/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/12/2013האם שלקחתי פוסטינור הייתי צריכה בכלל?
--- לא
האם עשיתי נכון ועכשיו הסיכוי להריון יפחת משמעותית ?
--- לא
האם המחזור שלי החודש לא יגיע עקב כך?
--- יכול להיות שינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה הסיכוי להריון גבוהה לדעתך ד"ר?
הילי24/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פוסטינור בעקבות שיכחת גלולה
פוסטינור21/12/2013במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.
למידע נוסף אנא פני לאתר פוסטינור
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון עקב הנתונים
דנה24/12/2013כפי שפירטתי, נטלתי דיאנה 9 לודשים, התחלתי במליאן החודש.
שכחתי גלולה ביום שני לקחתי אותה ואת הגלולה הנוספת בהפרשים ביום שלישי.
באותה תקופה נתנו לי אוגמנטין 850 מג לשבועיים, ביום העשירי לאנטיביוטיקה קיימתי יחסים בהם בןזוגי לא גמר בפנים. לקחתי פוסטינור פחות מ24 שעות לאחר המגע המיני.
האם הסיכוי להריון הוא גבוה? בתגובתך כתבת שלא הייתי צריכה, ואת תשובתך השנייה לא הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?