פוסטינור דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור דחוף
    מאי
    15/12/2013

שלום!!
    קיימתי יחסי מין לא מוגנים שבוע שעבר עם בין זוגי ואחרי תקרית לקחתי למחרת בבוקר פוסטינור.. כמה ימים אחרי קיימנו יחסי מין הפעם מוגנים אך הקונדום נקרע!! אני יכולה לקחת פוסטינור פעם שנייה בהפרש של שבוע בלבד? אם המחזור שלי צריך תכף להגיע בימים הקרובים אז יש סיכוי שאין צורך בפוסטינור והסיכוי להכנס להריון נמוך ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור דחוף

הוספת תגובה

• פוסטינור דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/12/2013

ההמלצות של החברה זה לקחת שוב פוסטינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת פוסטינור פעם שנייה

פוסטינור
    21/12/2013

השתמשי בפוסטינור רק במקרה חירום. השימוש בפוסטינור יותר מפעם אחת במחזור מעלה את הסיכון לשיבוש המחזור. ממחקרים שנעשו נמצא שישנה חזרה מהירה לביוץ תקין ללא פגיעה בפוריות.

במקרה של קיום מגע מיני לאחר נטילת פוסטינור עדיין קיים סיכוי להריון.
    למידע נוסף אנא פני לאתר פוסטינור
    בברכה, שירות הלקוחות של תרימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי הייתי בסרט הזה...

מאיה
    21/12/2013

קרה לי גם שהייתי צריכה לקחת פעמיים בחודש וזה היה נוראי.
    אני מראש מכינה אותך לזה שיש סיכוי שתתנפחי ושסביר מאוד מאוד שהמחזור ייאחר באופן משמעותי (אצלי זה היה משהו כמו 6-7 ימים). כל יום מהימים האלה עשיתי שוב בדיקת הריון כי הייתי בלחץ היסטרי... אחרי התקרית הזאת התחלתי לקחת גלולות פלורט וזהו. לא מתאימים לי הלחצים האלה ובטח לא התופעות המבאסות..
    אולי תשקלי גם ללכת לרופא נשים שיעשה לך בדיקות ויתאים לך גלולות. אין מחיר לשקט הנפשי הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו