מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייהמורן18/12/2013
שלום,
עקב שימוש באנטיביוטיקה הופיעה לי פטרייה בנרתיק. קיבלתי כדורים להחדרה במשך שלושה ימים (אגיסטן) ומשחה לשימוש חיצוני. העניין הוא שהספקתי להחדיר רק פעמיים והיום קיבלתי וסת. האם אוכל להשתמש גם היום? בהוראות שימוש נכתב כי יש להתייעץ עם רופא במקרה זה או משהו כזה. בנוסף, האם יש מניעה לעשות שימוש במשחה החיצנית בזמן הוסת?
שאלה נוספת: הייתה לי בעבר פטרייה שטופלה באותו אופן אך לא עקב שימוש באנטיביוטיקה. אני בת 26 ואף פעם לא היו לי פטריות אלא הראשונה שהייתה לי הופיעה אחרי נישואין אז אני מניחה שבמקרה שלי זה לא קשור להיגיינה כללית אלא לקיום יחסי מין. האם יש דרך למנוע הופעה של פטריות כאלה באמצעות קיום יחסי מין בתנאים מסוימים, פעולות מסוימות שיש לעשות לפני או אחרי קיום יחסים. אני רוצה רק לציין שאנחנו מנסים להיכנס להריון אז לא הייתי רוצה לעשות פעילות שיורידו את הסיכוי להיכנס להריון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/12/2013ניתן להשתמש בטיפול חיצוני במהלך המחזור
באשר לפעולות מסוימות פרט לשמירת הגינהובמידה הצורך ניתן ליטול פרוביטיקה אין צורך בטיפולים מניעתים נוספים אלא אםכן מדובר בתופעה טורדנית שחוזרת על עצמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?