שאלה בקשר להוצאת פוליפ וציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להוצאת פוליפ וציסטה בשחלה
    רונית
    23/12/2013

דוקטור שלום
    יש לי פוליפ ברחם כתוב בהפניה פוליפ האנדומטריאלי שאני צריכה לעשות ניתוח ולהוציא וכבר קבעו לי תור
    אבל יש לי גם ציסטה בשחלה המון זמן כמה שנים עד עכשיו לא התייחסו לזה כתבו תקינה ולפני שנתיים גם היה לי פוליפ והוציאו לי
    אבל עכשיו הרופאה שהחלפתי שלחה אותי שוב לבדוק את הציסטה ורשום קיים ממצא הציסטי עם פפילציה אני לחוצה מזה ורוצה להוציא גם את הציסטה למרות שבדיקה CA-125 תקינה
    דחיתי את התור בנתיים של הוצאת הפוליפ כי אני רוצה לבדוק אם ישנה אפשרות להוציא פוליפ וציסטה בפעולה אחת ולא שאצטרך לבוא פעמיים האם ישנה אפשרות כזאת להוציא בפעם אחת גם פוליפ וגם ציסטה ?
    מאוד חשוב לי לדעת הכל נמצא בחוסר וודאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    23/12/2013

ברצוני להוסיף אני בת 44 בלי שום דימומים וסת תקינה וסדירה בלי שום עבר של סרטן במישפחה, הרופאה גם רשמה לשקול הוצאת שחלות
    לא מבינה למה בכלל אני לא מעוניינת להוציא אין אפשרות להוציא רק ציסטה
    אני מאוד לחוצה מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/12/2013

התיעצי עם הרופאים המנתחים זה שני סוגי ניתוחים אחרים לגמרי הוצאת פוליפ והוצאת ציסטה כל אחד בגישה אחרת ולכן לא בהכרח יש לשלב ביניהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו