האם אלו תופעות של כלמידיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אלו תופעות של כלמידיה?
    מירב
    27/12/2013

בחצי שנה האחרונה אני סובלת מצואה רכה דמויי שלשולים ירוקים מוזרים צהובים לפעמים חומים אם רירית דמית לעיתים נשלחתי לבדיקה אצל פרוקוטולוג כי הגסטרולוג חושב שזה לא קשור למעיים.אציין שאין ירידה במשקל.
    לפני 3 חודשים בבדיקת אולטראסאונד הרופאת נשים מצאה ציסטות בשחלות וחשדה באנדומטריוזיס הפנתה אותי לבדיקת אולטרסאונד בבית חולים .בUS שנערך לי בבית החולים נמצא שאין ציסטות ונשלל אנדומטריוזיס ,אבל מצאו דלקת בחצוצרות ואמרו שמדובך בתהליך סמי כרוני שנמשך שבועות קיבלתי טיפול אנטיביוטי צימפורדקס ודלאצין ל15 ימים אחריי שסיימתי הלכתי לרופא הנשים שלי במרפאה והוא אמר לי שהוא חושד בכלמידה והוסיף לי אנטיביוטיקה בשם דוקסילין 100 מ"ג ל10 ימים האם הדוקסילין יפתור לי תזיהום והאם התופעות במערכת העיכול קשורים לכלמידיה ?
    אני מרגישה תחושה של פצע בצד ימין של הבטן שלפעמים כואב קצת ומשפיע על המעיים לשלשל ומקרין קצת לטבור תחושה של דגדוג בטבור.מה עליי לעשות אני נואשת מרגישה שמשהו מוזר קורה לי בגוף ולאף אחד אין תשובה בשבילי אני רוצה שהסיפטומים יחלפו ושיפסקו לי התופעות במערכת העיכול .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אלו תופעות של כלמידיה? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/12/2013

כן, יתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו