איך אפשר לדעת את גיל ההריון במדויק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לדעת את גיל ההריון במדויק
    טלי
    29/12/2013

אני נשואה בת 35 ומקבלת מחזור באופן סדיר כל 21 לחודש, אמא ל-2 ואיני נוטלת אמצעי מניעה. לפני 3 שבועות באופן ספונטני החלטנו אני ובעלי בשעת קיום יחסים כי יגמור בפנים וננסה את מזלנו..(תמיד פעלנו בשיטת השפיכה בחוץ למניעת הריון) כך עשינו ביומיים קיימנו פעמיים יחסי מין מלאים עם שפיכה בפנים. שישה ימים לאחר מכן נקלעתי לסטוץ עם ידיד מהעבר ללא אמצעי הגנה והוא שפך בחוץ. כעת מאחר לי המחזור כבר ב10 ימים. דבר נדיר מאד אצלי. מחשבון ביוץ ציין כי הביוץ האחרון שלי חל בין 1-7/12 ואני ובעלי בדיוק קיימנו אז יחסים מלאים בדיוק בימים 6 ו-7 לחודש, דהיינו בזמן הביוץ. אותו הסטוץ אירע ביום 12/12 שישה ימים אחרי. האם ניתן לבדוק את גיל ההריון במדוייק? האם ישנו סיכוי כי נכנסתי להריון מאותו הסטוץ שהתרחש 6 ימים אחרי הביוץ ובעוד הוא פלט בחוץ? אני חסרת אונים ובלחץ גדול. מן הסתם הריון מבעלי הוא ההריון הרצוי ומתוסכלת מהמצב הנוראי אליו נקלעתי. מה עלי לעשות? תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אפשר לדעת את גיל ההריון במדויק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2013

אם את בהריון אפשר להעריך את גיל ההריון בדיוק של כשבוע.לפי בדיקות בטא כמותית ואולטראסאונד הסבירות הגבוהה יותר היא שההריון מבעלך לפי העיתוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו