מה עושים?? דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?? דחוףף
    נעה
    29/12/2013

לפני כ- שנתיים עוד לפני שהתנסתי ביחסי מין ניסיתי לקחת גלולות על מנת להסדיר את המחזור...ואז התחילו הבעיות, הגלולות גרמו להקאות, בחילות, חולשה, מאכלים ושתייה מסויימים שאני לא יכולה לקבל...וניסיתי כמה וכמה סוגים של גלולות עד שהתייאשתי...
    היום לפני כ- חודש וחצי בערך.. לקחתי שוב גלולות ופה זה לא רק על מנת להסדיר את המחזור אלא גם בתור אמצעי מניעה...אני חושבת שניסיתי את כל הסוגים של הגלולות...
    לא רציתי להפסיק כי אמרו לי שהתופעות הללו עוברות ועבר זמן והתופעות לא עברו וכן גם שיבש לי את כל השיגרה...
    בן זוגי כבר לא רצה שאסבול יותר והחלטנו יחד שאני מפסיקה אותן...עכשיו כרגע האופציה שהוא מציע זה לעבור לקונדומים ומן הסתם שזה בהמשך יהפוך לקבוע...
    ואני לא חושבת שזה אמצעי מניעה ב 100% (יכול להיקרע וכו) וגם לא הכי כיף לשנינו..
    אני חשבתי אולי על עוד אופציה.. לעשות התקן תוך רחמי...זה עדיין בגדר רעיון...
    רצוי לציין שכמעט וניסיתי כבר את כל הגלולות...
    אני כבר לא יודעת מה לעשות, איך פועלים, מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?? דחוףף

הוספת תגובה

• מה עושים?? דחוףף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2013

התיעצי עם רופא הנשים שלך אם אכן כל סוגי הגלולות אינם מתאימים לך התקן תוך רחמי הוא אופציה סבירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו