מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות פוריות למרות נטילת גלולותא01/01/2014
שלום , מהיום השני למחזור התחלתי לקחת גלולות מינס
אמרו לי שתוך שבועיים אהיה מוגנת לכן לאחר 15 גלולות קיימתי יחסי מין ללא הגנה (ביום שהיה אמור להיות לי ביוץ)
אבל שמתי לב שבאותו היום היה לי הפרשות פוריות שמועידות על הביוץ/ קצת לפני הביוץ ושמסייעות לזרע להגיע לביצית (כלומר רטובות נמתחות בין האצבעות וכו'..)
יכול להיות שלא הייתי מוגנת מהריון לאחר 15 גלולות ושאני אקבל ביוץ?
או שההפרשות האלה באות ויבואו בלי קשר לביוץ? חשבתי שאם אין ביוץ אז אני מפסיקה לקבל את ההפרשות הפוריות.. אשמח להסבר.. ואם אני מוגנת.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות פוריות למרות נטילת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014בהמלך נטילת גלולות אין ביות ועל כן לא בטוח בקשר שבין אוי ההפרשות לביוץ
האפשט המגן מתחיל מהחפיסה הראשונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהן לא פועלות עדיין?
א02/01/2014תודה על התשובה המהירה
לקחתי אותן מהיום השני למחזור, ולא מהראשון, יכול להיות שביגלל זה הן לא פועלות עדיין?
תוך כמה זמן הן אמורות לפעול?
ואם שלשלתי באחד מהימים הראשונים של לקיחת הגלולות והמשכתי כרגיל כלומר לא לקחתי עוד גלולה וכו'. (אני לא חושבת שזה קרה אבל יש מצב) אז יכול להיות שהביוץ הגיע? (לא פספסתי אף גלולה)
כפי שידוע במהלך החודש ההפרשות של האישה משתנות. בימים הלא פוריים ההפרשות יבשות, לא מאפשרות לזרע לחיות וכו'.
כמה ימים לפני הביוץ, ובזמן הביוץ, ההפרשות נהיות רטובות, חלקלקות, נמתחות בין האצבעות . ככה שאפשר 100 אחוז לזהות שאלו הפרשות שמעידות על ימים פוריים.
אז השאלה שלי היא כזאת: האם הפרשות שכן מועידות על פוריות, ואמורות לעזור לזרע, ולאפשר לו לחיות ולהגיע לביצית, בהכרח אומרות שקיים ביוץ, או שהגוף פשוט מייצר אותן בלי קשר, כי הוא מזהה שזה 'אמור' להיות הימים הפוריים?
סליחה על השאלה הארוכה אני פשוט מאוד מודאגת כי אני כן בטוחה שההפרשות האלו הן ההפרשות הפוריות, ואם קיימתי יחסי מין עם שפיכה בפנים ביום שאני מבייצת, הסיכוי להיכנס להריון די גבוה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)