שיער בפנים לבחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בפנים לבחורה
    קורל
    02/01/2014

שלום , ואני בת 20 בהירה עם שיער חום ..לפני כמה שבועות התחיל לצמוח לי שיערות באזור הלחיים ווהפאות (ממש כמו אצל גברים ) רק דקות ..אני אף פעם לא לקחתי גלולת או כדורים למיניהם ..באותה תקופה גם גירדו לי ממש הרגלים אז הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי משחה לכפות הרגלים , חזרתי אליה אחרי חודש ואמרתי לה שהתחיל לצמוח לי שיערות בפנים היא בתגובה אמרה לי שאם אני חושבת שזו המשחה אז להפסיק .. השיעות לא נושרות ורק מתרבות .זה פוגעה לי בביטחון העצמי ומדכא אותי .אני לא רוצה להתחיל עכשיו להוריד שיערות עם שעווה או חוט מהפנים ..
    האם זה באמת קשור למשחה?
    מה אני אמורה לעשות עם מי להתייעץ ?
    קראתי קצת ורשום שזה יתר הורמון גברי? מזה אומר איך אפשר לשנות את זה ?
    כמו שזה בא זה יעלם ?
    בבקשה שתעזרו לי , תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בפנים לבחורה

הוספת תגובה

• שיער בפנים לבחורה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/01/2014

יש לברר בירור מקיף של פרופיל הומרנאלי לפי התשובות ניתן לקבוע את הטיפול המתאים
    קיים מגוון טיפולים אותו ניתן להתאים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיערות בפנים -הוספת תגובה

קורל
    05/01/2014

התקשרתי אליהם וסיפרתי ,הם הפנו אותי לרופא הפרטי שלי .. מה אני אמורה להגיד לו ? לעשות לי בדיקות הורמונליות שזה אומר בדיקות דם שיגרתיות ?
    תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו