עזרה...,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...,
    חסויה
    03/01/2014

אני נוטלת גלולות מינס מזה חודשיים, החודש פיקששתי כמה ימים, אני אמורה לקבל מחזור ב 8.1 יש לי מחזור סדיר קיבלתי לפני ב 8.12 ויום ביוץ ב 23.12 עם אינני טועה,
    הקדים לי המחזור ממש ממש דומה למחזור אפילו יותר דימום ממה שיש לי בדרך כלל במחזור, וקיבלתי ליומיים בלבד שבדרך כלל יש לי ל 3-5 ימים קבוע, במשך כל החודש היו לי כאבי בטן נוראיים( כרגע גם) שאפילו משכחי כאבים לא עוזרים, הייתי שבוע שעבר אצל רופא נשים הוא אמר שיש פצע, ורירית הרחם עבה 19 ס״מ. נתן לי בדיקת הריון שעדיין לא בוצעה. הוא גם לקח בדיקת פפס.
    שאלות לי אליכם:
    1) יכול להיות הריון? אחרי כמו מחזור?
    2) מה זה אומר רירית רחם עבה 19 ס״מ?

אני הבנתי מדברים שקראתי באינטרנט שיש מצב בהריון לדימום קל כמה ימים לאחר הביוץ עם נקלתתי ואז מתי שמתמקם ברחם אז יכול להיות דימום קל, אבל לי היה דימום קשה,
    הגיוני בהריון? או שאולי הריון חוץ רחמי או הפלה טבעית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...,

הוספת תגובה

• הקדים לי החודש ל 31.12

חסויה
    03/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה..., - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/01/2014

עשי בדיקת הריון ותקבלי תשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו