צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר הרחם
    אור
    04/01/2014

עשיתי פעמיים בדיקת פאפ ובבדיקה ציטולוגית אמרו לחזור על הבדיקה.רופא נשים לא יודע מה הסיבה כנראה מחסור בחומר לצורך בדיקה. כדי לא לחזור בפעם השלישית שלח אותי לקולפוסקופיה וגם נתן לי קרם אובסטין כי הנרתיק יבש ומתקשים להחדיר את הספקולום בזמן בדיקה יש לי כאבי תופת.( אין לי כבר מחזור ואינני מקיימת יחסים וגם יובש.) קראתי על הקרם שיכול לגרום לסרטן ותופעות לוואי לא נעימות. הרופא טוען שאין סיכון. אני חוששת. צריכה לעבור החזרת עוברים בסוף החודש ושוב תהיה אותה בעיה. הרופא המליץ עד ההחזרה להשתמש בקרם כל יום במשך שבועיים ואח"כ פעמיים בשבוע. האם מומלץ? יש דרך אחרת לרכך את המקום כדי שלא יכאב לי , משהו יותר טבעי?האם שמן זית או וזלין יכולים לעזור? אם לא יצטרכו אולי לבצע החזרת עוברים בהרדמה. אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר הרחם

הוספת תגובה

• צוואר הרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/01/2014

משחה אסטרוגנית לנרתיק איננה מסוכנת ויכולה לשפר את המצב של היובש. שימוש בשמן הינו חיצוני בלבד ולא ישנה את המצב בתוך הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו