גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    חסוי
    13/01/2014

שלום, מלאו לי 20 באוגוסט האחרון. התחלתי לנטול את הגלולות "Diane" החל מה-8.12 האחרון, גם בגלל שיש לי בעית שיעור יתר. מעולם לא נטלתי גלולות נגד הריון לפני כן. התחלתי לנטול את הגלולות ביום הראשון של המחזור ולמעשה המחזור לא נפסק במשך חודש, הוא המשיך כהפרשה מועטה. נטלתי חפיסה שנייה של גלולות תוך כדי זה שנוצר רצף בין ההפרשה המועטה לבין התגברות ההפרשה למחזור שני. המחזור השני נמשך 8 ימים. היות ולא הייתי בטוחה מתי המועד המדויק של התחלת המחזור השני, התחלתי לקחת את הגלולות כשהרגשתי שהמחזור מתחיל להתגבר. שאלותי הן:
    1. מדוע נמשך המחזור הראשון לאחר נטילת הגלולות במשך זמן כה רב, חודש ימים כולל ההפרשות?
    2. האם זה בסדר שהתחלתי לקחת את החפיסה השנייה של הגלולות במועד לא מדויק, כלומר לא הייתה ממש הפסקה בין ההפרשה הנמשכת מהמחזור הראשון לבין התחלת המחזור השני?
    3. האם התופעה של הפרשה שנמשכת זמן כה רב עלולה לחזור על עצמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/01/2014

בדרך כלל הדימומים מפסיקים לאחר חודש ראשון או שני לנטילת הגלולות.א ם לא יפסיקו פני שוב לרופא הנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו