דימום קל לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל לאחר קיום יחסי מין
    נעה
    16/01/2014

שלום, אני בת 24, לוקחת גלולת, לאחר קיום יחסי מין עם בן הזוג היה לי דימום קל , בהתחלה (מספר פעמים) הוא היה ממש קל, הלכתי לגינקולוגית שעשתה בדיקת פאפ ושלחה לעשות בדיקה קולפסקנופיה .. עשיתי והרופא אמר שהכל נראה מעולה ואין לי מה לדאוג (הוא בדק במשך 2-3 דקות גג ולא נראה לי שזה כלל מכשיר).. עבר מאז 10 ימים שבהם לא קיימתי יחסי מין, ועכשיו שוב קיימתי ושוב דיממתי אך הפעם כבר יותר (דימום שונה ממחזור, דימום כמו מפצע) אך לאחר מספר דקות בדקתי וכבר לא היה דימום (על הנייר) זה קורה לי אך ורק אחרי יחסי מין. אני קצת הרבה בחרדות ולא יודעת מה לעשות..יש אפשרות לזרז את התוצאות של הפאפ?? יש סיכוי שיש לי פצע פשוט שלא עובר?.ממה זה עוד יכול להיות? :( תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום קל לאחר קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2014

הכי כדאי לבוא לבדיקת רופא נשים אחרי קיום יחסי מין כשיש דימום שיראו מה מקורו. יכול להיות שלא קשור לצוואר הרחם אלא פצע בכניסה לנרתיק כתוצאה מחדירה וחוסר רטיבות מקומית???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו