מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריכומונוסנטלי27/01/2014
אולי אתם יכולים לעזור לי לענות על כמה שאלות כי נורא קשה להגיע לרופאת נשים שלי (כבר הייתי אצלה אבל התורים אצלה עמוסים ואפילו בטלפון קשה להשיג אותה) ואני תקועה.
לפני כחודש וחצי התחילה אצלי הפרשה שקופה מרובה, גרד וריח לא נעים. בהתחלה ניסיתי נרות ומשחה אגיסטן ולא עזר. דיברתי עם הרופא בטלפון ומכיוון שהיה לה עומס גדול בקבלת מטופלות היא נתנה לי מרשם לנרות ואני לא זוכרת איזה אבל גם זה לא עזר. איכשהו הצלחתי להגיע לרופאת נשים שלי (בין התורים) והיא אמרה שהיא חושבת שזה טריכומונוס וגם לקחה משטח. היא רשמה לי ולבעלי את האנטיביוטיקה שאמורים לבלוע 4 כדורים בבת אחת ונרות. בינתיים המשטח חזר שלילי אבל עם הסתייגות שכדאי למסור את הבדיקה למעבדה באותו היום (שלי נמסרה יום למחרת). במקביל יש לי דלקת בשתן שאני צריכה לטפל באנטיביוטיקה. בינתיים קיבלתי מחזור ולאחריו ראיתי שעוד לפני שלקחתי את הטיפול ההפרשה הפסיקה, הגרד נעלם ועצמת הריח פחתה אך לא נעלם לגמרי. בינתיים קיבלתי עוד מחזור.
מה כדאי לעשות במצב הזה: בגלל שהריח לא עבר לגמרי לקחת את הטיפול שהרופאה רשמה לי? לי ובעלי יש התלבטות לגבי הכדורים האלה שצריך לבלוע 4 בבת אחת! בעלי רגיש לאנטיביטיקה - היא מאוד מחלישה אותו. במידה ואין ברירה, האם יש אפשרות לא לבלוע את כל הכדורים בבת אחת?
האם לחזור לבדיקה אצל רופאת נשים למקרה שלא מדובר בטריכומונוס ואולי זה משהו אחר? יש לי תור אליה בעוד כשבועיים וחצי (תור שנקבע אליה לפני חודשיים) אבל עניין הריח מציק.
או שפשוט לקחת את הטיפול שהיא נתנה שאולי כן מדובר בטריכומונוס אבל מצד שני המינון של הכדורים מלחיץ.
אודה לך אם תוכלי לעזור לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונוס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2014זהו מינון מקובל של פרוטוציד
אבל כדאי לפנותלרופאת הנשים לבדיקה חוזרת לפני לקיחת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

