גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    ש
    28/01/2014

שלום,
    אני בת 18 וכמה חודשים. לא מעשנת.
    רציתי לדעת מה דעתך מבחינה בריאותית על גלולות יאז בתור מישהי שמתחילה ליטול אותן (וגלולות באופן כללי) בפעם הראשונה. איזה סימן צריך להוביל אותי לרופא לשינוי סוג הגלולה?
    מה הסכנות בנטילת הגלולות האלה? האם יש גלולות אחרות יותר "בטיחותיות"?
    אם אתחיל את נטילת הגלולות מהיום הראשון של המחזור, יש סיכוי להיכנס להיריון במידה ויקוימו יחסי מין עוד באותו חודש ולפני סיום החפיסה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/01/2014

רציתי לדעת מה דעתך מבחינה בריאותית על גלולות יאז בתור מישהי שמתחילה ליטול אותן (וגלולות באופן כללי) בפעם הראשונה.
    --- דעה חיובית
    איזה סימן צריך להוביל אותי לרופא לשינוי סוג הגלולה?
    --- זאת שאלה אבסטרקטית ולא ברורה

מה הסכנות בנטילת הגלולות האלה?
    --- הכל כתוב בעלון המצורף לחפיסה. פשוט לקרוא

האם יש גלולות אחרות יותר "בטיחותיות"?
    --- כל הגלולות בטוחות
    אם אתחיל את נטילת הגלולות מהיום הראשון של המחזור, יש סיכוי להיכנס להיריון במידה ויקוימו יחסי מין עוד באותו חודש ולפני סיום החפיסה?
    ---כמעט ולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות-המשך

ש
    28/01/2014

חברה שלי נטלה בעבר את הסוג הזה של הגלולות (יאז) וסיפרה כי הופיעו אצלה לא מעט תופעות לוואי.השאלה שלי היא אילו תופעות לוואי מצריכות פגישה מחודשת עם הרופא נשים במידה ויופיעו? והאם מומלץ לשנות את סוגן של הגלולות בהופעת התופעות?
    אני נורא מתלבטת אם להתחיל את השימוש בהן כי קראתי מספר כתבות אשר קבעו שהגלולות מהדור הרביעי,בינהן יאז ,יכולות להיות מסוכנות יותר.ביצעתי בדיקות דם לפני התאמת סוג הגלולות ואיני יודעת אם לפנות אל הרופא בבקשה לשנות את סוגן טרם השימוש בהן.

תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו