חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    יאנה
    04/02/2014

שלום רב, ברצוני להתייעץ בעניין הדימום המוזר שהיה לי החודש לפני זה אציין שהמחזורים שלי נעים בין 34-36 כל פעם יכול להיות איחור של 3-5 ימים ולפעמים אפילו מגיע בזמן ...ב-1.1.14 קיבלתי מחזור וזה כעיקרון החודש הראשון שאני ובעלי מנסים לעשות ילד וב 24 לחודש טסנו לחו"ל וב 26.1.14 קיבלתי דימום חום כהה וכך המשיך במשך 4-5 ימים כל יום קצת ..עשיתי היום בדיקת הריון ויצא שלילי ...השאלות שלי הן :1.האם יכול להיות שזה מוקדם מידי לעשות בדיקה והביוץ שלי אולי מאוחר , 2.במידה וזה לא הריון מה זה יכול להיות, והאם להחשיב את זה למחזור ? (המחזור שלי בדרך כלל לא מתחיל מהכתמות אלא ישר מחזור דמי אדום והפעם זה לא היה אדום בכלל ..אודה לתשובה מהירה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• חשוב - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    04/02/2014

1.האם יכול להיות שזה מוקדם מידי לעשות בדיקה והביוץ שלי אולי מאוחר ,
    ===כן
    2.במידה וזה לא הריון מה זה יכול להיות,
    === מספר דברים שיכולים להתברר בבדיקה גינקולוגית

והאם להחשיב את זה למחזור ? (המחזור שלי בדרך כלל לא מתחיל מהכתמות אלא ישר מחזור דמי אדום והפעם זה לא היה אדום בכלל ..אודה
    === יתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו