ציסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה
    זהבית
    04/02/2014

מדלקת בשתן נהיה לי ציסטה בשחלות עשיתי אולטרסאונד בטן תחתונה וכליות ואמרו לי שאני צריכה מעקב גניקולוגי, עשיתי היום בדיקה פעם ראשונה אצל גניקולוג בכיר אולטרסאונד והוא גילה ציסטה בשתי השחלות בצד שמאל רגיל ובצד ימין בגודל 4.8 והוא אמר שעם הזמן זה יעבור אבל אם יהיו לי כאבים אז הוא נתן לי הפניה למיון ויש לי עקצוצים כאלה תחושות מוזרות בצידי הבטן ויש לי פיפי כל כמה זמן אני מפחדת ללכת למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה

הוספת תגובה

• ציסטה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    04/02/2014

אז מה השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ

זהבית
    04/02/2014

השאלה היא לנסוע למיון מחר?,בגלל התחושות המוזרות האלה? העקצוצים? שזה לא יחמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    04/02/2014

אני ממש לא יודע. לא בדקתי אותך, לא מבין מה את מרגישה, ולא יכול לקחת אחראיות ולהמליץ לך מה עושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו