פטריה וגינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינלית
    בר
    07/02/2014

שלום,
    יש לי פטריה ואגינלית כבר חודש שלא עוברת.
    השתמשתי בנרות (אגיסטן ואגינלי ופולידין), במשחות (אגיסטן, אגיסטן אלוורה וטבעקוטן), ובתרופות (פלוקנול באופן חד פעמי).
    אני עכשיו לקראת סיום השימוש במחזור נוסף של פלוקנול הפעם שבוע רצוף, אך יש לציין אני גם במחזור- אני לא יודעת אם זה משפיע על מידת ההשפעה של התרופה.

אני כבר אובדת עצות, אני לא יודעת איך להיפטר מזה ואני לא יכולה כבר לסבול את זה!!
    מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מזה????

*יש לי את כל תסמינים לפטריה: אדמומיות, צריבה, הפרשות ללא ריח מסריח וצמיגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינלית

הוספת תגובה

• מבאס להגיד אבל מנסיוני..

עדי
    12/02/2014

חודש זו עוד תקופה סבירה.. אני "ביליתי" קרוב לחצי שנה במעבר מפטריה לפטריה, כל פעם שהיא היתה כבר עוברת היא שוב היתה חוזרת ומגרדת בטירוף (אני בכלל לא אתחיל לדבר על מה זה עשה לחיי המין שלי בכל תקופת הנרות שאסור לקיים יחסים כל פעם שבוע..). אני לא יודעת אם אמרו לך כבר אבל בכל מקרה תנסי להמנע מלשטוף את המקום במים חמים, כמה שהמים יהיו יותר קרים (כמה שנסבל עבורך כמובן) יהיה יותר טוב, ולנגב את המקום בטפיחות עדינות כדי שיתייבש, פטריות "אוהבות" מאוד לחות...
    ממליצה לך גם לקפוץ לנטורופתית, לי יש בת דודה כזו שעזרה לי מאוד בזה שמליצה לי לקחת תוסף שנקרא בטא 1, 3 גלוקן, הוא מכיל סיבים שעוזרים לגוף להילחם ולמנוע מצבים של זיהומים ופטריות ואצלי הוא בהחלט הוריד את התדירות שהפטריה מופיעה.
    אולי כדאי אפילו לעשות בדיקות דם ולראות אם חסרים לך ערכים, כשהגוף חלש יותר תמיד קל יותר לזיהומים ומחלות להתפתח.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה וגינלית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2014

תעשי תרבית נרתיקית אחרי המחזור ותראי מה צומח שם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה הפניית רופא לתרבית נרתיק?

בר
    17/02/2014

אני צריכה הפניית רופא לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה הפניית רופא לתרבית נרתיק? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/02/2014

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו